PROTECCIO DE DADES

 

En virtut de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, STAGE escola de dansa, amb domicili en c/ Sant Quintí, 53 a Barcelona 08041, li informa que per a la inscripció a l’Escola de Dansa és necessari proporcionar determinades Dades de Caràcter Personal que s’incorporaran a un fitxer degudament registrat davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, del que aquesta entitat és titular i responsable. Les respostes a les preguntes sobre Dades Personals assenyalades per un asterisc (*) són obligatòries i la seva falta de contestació suposarà la impossibilitat d’inscriure’s a l’Escola de Dansa. La recollida i tractament automatitzat de les Dades Personals té com a finalitat la correcta gestió de la inscripció i impartició de classes a l’Escola de Dansa.

En el supòsit de la cessió de les seves Dades Personals a tercers se li informarà degudament de la societat que els cedeixi, el tercer a qui se cedeixin, el tipus d’activitats a les quals es dedica i la finalitat al fet que respon la cessió.

En virtut del que es disposa en l’article 15 i següents de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en els termes que indica el seu reglament de desenvolupament aprovat per Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre en qualsevol moment de les dades personals podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a STAGE escola de dansa C/Sant Quintí, 53, Barcelona 08041.

El responsable del fitxer ha adoptat les mesures legalment exigides de seguretat en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers exigides pel reglamenti de desenvolupament de la LOPD, aprovat per reial decret 1720/2007, de 21 de desembre. Així mateix, el responsable del fitxer garanteix la confidencialitat de les Dades Personals i qualsevol altra informació que estigui en la seva poder o sigui accessible a través dels seus sistemes i sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.

El titular de les dades respon, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i pertinència de les Dades Personals proporcionades

 

(Art. 13 del RD 1720/2007, En cap cas podran receptar-ne de la menor dada que permetin obtenir informació sobre els altres membres de grup familiar o sobre les característiques del mateix, com les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol uns altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades.)

Se ha superado el límite máximo de caracteres permitidos
5000/5000
1097 carácter por encima de los 5000 máximos permitidos:
eb, las palabras claves utilizadas, y otros datos estadísticos. Más información en http://www.google.com/analytics/ Media6degrees.Es una empresa proveedora de análisis de publicidad online mediante las redes sociales. Recopila información sobre la actividad de los usuarios en la web con fines publicitarios. Más información en http://media6degrees.com/privacy.php Modificar la configuración de las cookies. Usted puede restringir, bloquear o borrar las cookies de la Web configurando las preferencias de su navegador. Así mismo, puede activar la opción de navegación privada por la que su navegador deja de almacenar el historial de navegación, sus claves secretas, cookies y demás información de las páginas que visite. En cada navegador la configuración de las cookies es diferente, la función de “Ayuda” le mostrará cómo hacerlo, sin embargo le indicamos los enlaces directos de los principales navegadores sobre el tema : InternetExplorer (enlaces) FireFox Chrome Safari Para terminar, tenga en cuenta que el bloqueo de cookies puede afectar a toda o alguna funcionalidad de la web.

2. Política d’ús de Cookies

En compliment del que disposa l’article 22.2 LSSI, la web únicament utilitzarà dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades (cookies) quan l’usuari hagi donat el seu consentiment per a això, d’acord amb el que s’indica a la finestra emergent del navegador de l’usuari quan accedeix per primera vegada a la web i en els altres termes i condicions següents que tot usuari ha de conèixer.

La nostra Política de Cookies té com a objectiu ajudar a comprendre l’ús que fem de les cookies, la finalitat de les cookies utilitzades, així com les possibles opcions que l’usuari disposa per gestionar-les. La política publicada està subjecta a actualitzacions periòdiques.

Els usuaris poden accedir a aquesta informació en tot moment mitjançant l’enllaç “Política de privacitat i Cookies” habilitat a la web. Els usuaris poden modificar les preferències sobre l’acceptació de cookies a través de les opcions del seu navegador. En l’apartat de “Modificar la configuració de les cookies” trobarà més informació.

Quines opcions puc prendre?

És possible realitzar les següents accions:

Accepta cookies: No es tornarà a visualitzar l’avís en accedir a qualsevol pàgina de la Botiga.

No fer res: Es visualitzarà l’avís sempre en accedir a qualsevol pàgina del web. Si continua navegant, considerem que accepta l’ús de les cookies.

Modificar la configuració de les cookies: Podrà esborrar les cookies del web i modificar la configuració de la seva navegació. Però això no evitarà que es visualitzi l’avís de les cookies en accedir de nou a la web.

Què és una cookie?

Una “Cookie” és un petit arxiu de text que un lloc web emmagatzema al navegador de l’usuari. Les cookies faciliten l’ús i la navegació per una pàgina web i són essencials per al funcionament d’internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius.

Així, per exemple, són utilitzades per gestionar la sessió de l’usuari (reduint el nombre de vegades que s’ha d’introduir la clau), o per adaptar els contingut de la web als seus preferències, entre altres facilitats.

Més informació a http: //es.wikipedia. org / wiki / Cookie_% 28inform% C3% A1tica% 29

A la

guia sobre l’ús de cookies de l’Agència de Protecció de Dades

es detallen els diferents tipus de cookies.

Quins tipus de cookies utilitzem?

1 .-
En funció de qui les gestiona:

Cookies pròpies: són les que s’envien al seu navegador des dels nostres equips o dominis web i des del qual es presta el servei sol·licitat.

Cookies de tercers: són les que s’envien al seu navegador des d’un equip o domini web que no gestionem nosaltres, sinó una entitat col·laboradora com pugui ser Google Analytics.

2 .-
En funció del temps que estan actives:

Cookies de sessió: són les que romanen a l’arxiu de cookies del seu navegador fins que abandona la pàgina web, de manera que cap queda en el seu dispositiu.

Cookies persistents: són les que romanen en el seu dispositiu i la nostra web les llegeix cada vegada que realitza una nova visita. Aquestes cookies deixen de funcionar passada una data concreta.

3 .-
En funció de la seva finalitat:

Cookies tècniques: són les que milloren la navegació i el bon funcionament del nostre web. Cookies de personalització: són les que permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d’una sèrie de criteris. Serveixen, per exemple, per triar l’idioma del web.

Cookies d’anàlisi: són les que permeten mesurar i analitzar estadísticament l’ús que es fa del servei prestat. Serveixen per exemple per saber qui visita el web.

Cookies que fem servir:

 

Nombre

Expiración

Finalidad

uvc

1 dia.

Compartir los contenidos de la web en las redes sociales vía Addtoany y realizar la analítica de la web con Google Analitics. Estas
cookies recopilan información sobre la actividad de los usuarios y no sobre su identificación personal. Información sobre el origen de
las visitas, palabras claves, navegador utilizado, etc. _ga se usa para distinguir a los usuarios.

__utma

2 años.

__utmb

30 minutos.

__utmc

Sesión

__utmz

_ga

_gat

6 meses.

2 años

10 minutos

ipinfo

6 meses.

Analítica de publicidad con Media6degrees.

Las cookies recogen información sobre los usuarios al utilizar el botón de redes sociales para compartir los contenidos de la web.

clid

6 meses.

acs

6 meses.

Tercers prestadors de serveis en el nostre domini:

Addtoany. És un servei proporcionat per addtonay.com i static.addtonay.com perquè els usuaris pugui compartir informació de webs de forma senzilla en les xarxes socials. Més informació a http://www.addtoany.com/privacy

Google Analitics. És una aplicació de programari de Google Inc. per l’analítica de webs. Les cookies utilitzades recopilen dades anònimes sobre la navegació dels usuaris per la web amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites, el nombre de vegades que han visitat la web, les paraules claus que, i altres dades estadístiques. Més informació a http://www.google.com/analytics/

Media6degrees.Es una empresa proveïdora d’anàlisi de publicitat en línia mitjançant les xarxes socials. Recopila informació sobre l’activitat dels usuaris a la web amb finalitats publicitàries. Més informació a http://media6degrees.com/privacy.php

Modificar la configuració de les cookies.

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies del web configurant les preferències del seu navegador. Així mateix, pot activar l’opció de navegació privada per la que el seu navegador deixa d’emmagatzemar l’historial de navegació, les seves claus secretes, cookies i altra informació de les pàgines que visiteu.
A cada navegador la configuració de les cookies és diferent, la funció de “Ajuda” li mostrarà com fer-ho, però us expliquem els enllaços
directes dels principals navegadors sobre el tema:

InternetExplorer
(Enllaços)

FireFox

Chrome

Safari

Per acabar, tingui en compte que el bloqueig de cookies pot afectar tota o alguna funcionalitat del web.